• bilgisiz bir sunucu yüzünden kamuoyunu rahat rahat yanıltan bir bakan. tebrik ederim.
  • istedikleri kadar algı yapsınlar ulusta öğretmenler herşeyi haykıracak katılımın son derece yüksek olacağı söyleniyor yoksa yıllardır istenen ve beklenen atanamayan öğretmen patlamasımı yaşanacak
  • yanına kübra yaverini alarak manipülasyon yapmaya çalıştılar. zaten kübra deprem döneminden karakterini belli etmiş bir spikerimsidir.
  • --- spoiler ---

    çünkü bu sene öabt sınavları genel olarak zordu ve netler düşük kaldı

    --- spoiler ---

    sanırım matematik bilgisi sınavında aruz vezni sordular.

    sonra niye mülakat var?
  • sevim koş öğretmenler yine mağdur.

    darladınız valla. sayın bakanımız daha napsın? devletimiz tasarruf ederken zırt pırt çıkıp atama istemek nedir?
  • yine kadro mu dileniyorsunuz?

    edit: #163813961 evet dilencisiniz.
  • sayın bakan ya matematiksel hesaplamalarda yanlış yapıyor, ya ekibindeki kişiler yanlış bilgi veriyor ya da bilerek ve isteyerek algı yapıyor.

    düşük netler alındığını söylüyor fakat sınavın genel ortalaması düşük. atanan öğretmenlerin ortalaması farklı.
    (bkz: #163813015)

    bunları akıl edebilmek için matematikçi olmaya da gerek yok. belli ki mülakatta ısrar edilmesinde bir sebep var. o sebebi de malum hepimiz biliyoruz.

    vazgeçin artık allah aşkına. insanların hakkına girmeyin. intiharın eşiğinde insanlar var. yüksek sıralama yapmalarına rağmen umutsuz bekleyen öğretmen adayları var. liyakatsiz atama yapmak ülkemizin geleceğini, çocuklarımızı mahvediyor. kul hakkına giriyorsunuz. lütfen vazgeçin.
  • 9 aydır atama haberi ilk kabine toplantısında diye öğretmenleri aylardır oyalıyor. diğer bakanlıklar bırakın atamaya yapmayı insanları göreve başlattı.

    şimdi de muhtemelen minimum 1500 tl olan sınav ücretini almadan kimseyi atamayacak.
  • (#163813833) biz dilenci miyiz lan aşağılık varlık. bu ülkenin insanıyız, hakkımızla devletin oluşturduğu kpss sınavına girdik ve kadro bekliyoruz. senin gibi köpekler kadro dilenir, biz alnımızın teriyle çalışır hakkımızı isteriz. boş yapma devam et.

    edit : söylediğime kızan insanlar var, arkadaşlar okul öncesi öğretmeniyim bu sene 70 eğitim bilimleri ve 56 alan neti yaptım ancak takvim yok ve atanamıyorum. bi dönem ücretli yaptım ve sınıfımda 33 çocuk vardı. öğretmen bulamadıkları için iki sınıfı birleştirdiler. o yüzden salak saçma konuşmayın amk tepem atıyor sonra. öğretmen değilseniz yorum yapmayın.
  • şimdiden mülakat rezilliği için gelecek tepkilere aklınca hazırlık yapan kişinin manipülasyonu. matematik öğretmeni örneği veriyor, ortalamalar 17 gibi birşey diyor. 50-55 ortalama neti var atanan matematik öğretmenlerinin. din kültürü branşları senelerce 50'lerle 60'larla atanırken sesi çıkmıyordu dönemin müsteşarı olarak. azıcık akıllı ve bilgili bir moderatör, "o zaman mülakat yapmayın, 50 net öabt barajı" koyun diye röveşatayı çakardı ama nerede? öte taraftan ortalamaları düşüren de mantar gibi her ile açtıkları üniversitelerin mezunları. kendisi iyi bilir, zira onlardan birinde rektör olabilsin diye gece kararnameler yayınlanmıştı. iki tane makaleyle profesörlük kariyeri yaptı, derdi öğretmenlerin niteliği gibi algı yapıyor. mülakat kalkacak diyen cumhurbaşkanı da güya tekin onu ikna etti diye, "mesleğin gerektirdiği haller" ipine sarıldı.
hesabın var mı? giriş yap